Условия за доставка

logo 2

Цената се определя от размера  

Работно време:
от понеделник до петък от 8 до 17 часа
тел. за контакт:  0885176899, тел. за на едро: 0897956172

Доставкa

Начин на плащане 

Наложен платеж – стойността на поръчката се заплаща в брой директно на куриера в момента на доставката. 

Цените за доставка са съответно: до офис на спиди -3,50 лв., до адрес - 5лв.

Поръчване на продукт 

Процедурата за поръчване е изключително облекчена.

В срок от 24 часа след Вашата поръчка, ще се свържем с Вас на посочения телефонен номер, за да потвърдите направената поръчка и евентуално да доуточним някои подробности по доставката.

Корекция след телефонно обаждане за потвърждение може да направите единствено и само на изписания телефон за контакти. Ако поръчката не е дадена на куриерската служба за доставка, промените ще бъдат приети.

При възникване на въпроси от Ваша страна не се колебайте да ни потърсите за съдействие.

Връщане и замяна 

Замяна за друг размер или за друг продукт


В случай, че желае да замени размера на поръчана и получена стока или желае друг продукт, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ. Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим).  В случай на замяна на поръчката, куриерските услуги са за сметка на клиента.
Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт/и от магазина. Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, Алегра  приспада първоначално заплатената от клиента сума за продукт/и и информира клиента за размера на крайното доплащане.

МОЛЯ, НЕ ПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА!

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефон: 0885176899

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

Отказ от поръчка

Клиентите на онлайн магазин ALLEGRA могат в 14-дневен срок от датата на получаване да върнат закупена стока.  Върнатата стока трябва да не  е с ненарушен търговски вид, неизползвана (стоката не е носена, прана, гладена, скъсана), чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим), с етикети. Към пратката трябва да бъдат приложена - касова бележка. Стойността на върнатата стока се възстановява по реда на разпоредбите на чл.54 и следващите от ЗЗП, моля оставяйте коректен айбан за по-бързо обслужване.

Рекламации

Рекламации могат да бъдат предявени в случай на: констатирани производствени дефекти на стоката, изпратена грешна стока, различна от поръчаната. Рекламации за повредена по време на транспорта стока, се разглеждат само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случаите на рекламация Продавачът поема за негова сметка стойността на куриерските услуги, от което следва да се свържете с наш оператор за уточняване начина на връщане. Рекламации се приемат по реда описан в чл.122 и следващите от ЗЗП.

✔Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.
✔Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерска фирма по ваш избор, с изключение на Български пощи. Пратки изпратени към ALLEGRA с Български пощи не се приемат.
✔Връщане на място на пратки, лично от клиенти, на посочения адрес не се приемат. Приемаме пратки само и единствено изпратени с куриер. 
✔След приемане на върната стока ще получите имейл информиращ, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми в срок от 7 дни при оставен коректен айбан или в срок от 14 дни по реда описан в чл.54 и следващите от ЗЗП.
✔Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта.
✔Всички върнати стоки към ALLEGRA трябва да бъдат обезопасени от повреждане по време на транспорта.

Желаем Ви приятно пазаруване!